Ольга Сумська вперше розповіла, як в 14 років приїхала підкорювати столицю: “Я була вражена”

Ольга Сумська згадала, як вперше побувала в Києві на кінопробах.

Ольга Сумська – одна з найвідоміших і популярних актрис України. За своє життя вона зіграла більше 90 ролей в театрі і кіно, але справжню славу їй принесла роль Роксолани в однойменному телесеріалі, який був знятий в 1996-2003 роках.

Ольга Сумська в серіалі Роксолана
Ольга Сумська в серіалі Роксолана

Ольга вже з дитинства хотіла стати акторкою і ходила на різні кастинги і кінопроби. Нещодавно Сумська в своєму мікроблозі в Інстаграм розповіла, як вперше приїхала підкорювати столицю в 14 років. Тоді актрису покликали на кінопроби до відомого режисера.

“Коли вперше приїхала з Полтави до сестри в Київ, мені було 14. Тоді я була запрошена на кінопроби до відомого режисера. Кіностудія ім. Довженка, народні артисти в гримерках, в кулуарах побачила легендарних І. Миколайчука, І. Гаврилюка, А. Роговцеву. Я була вражена насиченим творчим життям студії! У кожному павільйоні кипіла робота, йшли зйомки. Після проб ми поїхали на екскурсію по Києву, я вперше побачила вживу велич і красу Софії Київської, лавра, Золоті ворота! Закохалася в столицю назавжди і то відчула тоді, що буду жити саме в цьому неймовірно красивому місті, яке здалося мені рідним. “, – згадує Сумська.

Ольга зізнається, тоді її на роль так і не затвердили. Однак почуття її не підвели – актриса дійсно незабаром переїхала до Києва і це місто стало для неї рідним.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.