Ані Лорак в солодкій позі блиснула новим купальним костюмом: нічого не приховує від улюблених слухачів

Не секрет, що Лорак - дуже відкрита артистка в плані взаємодії з публікою. Але ось особисте життя вона без перебільшення приховує під сімома замками.

Нещодавно у Ані Лорак вийшла нова пісня, яку публіка дуже добре сприйняла. Тому артистка вирішила подякувати за хороший відгук аудиторії.

“Дорогі мої, дякую за мільйони переглядів і ваші приємні коментарі! ” Роздягнена “уже кілька днів поспіль тримається на перших позиціях в трендах YouTube”, – написала Кароліна куека в новій публікації.

Там вона позувала в мегапрівлекательном купальнику оранжевого кольору. Купальник складається з топа на мотузочках і плавок з спідницею. Сама Лорак позувала на зеленому тлі, мабуть, десь на курорті.

Ось що шанувальники написали їй в коментарях:

  • до біса всю географію, все кілометри, тільки б ми були щасливі
  • Красива, ніжна пісня Але, “наполовину “, звичайно, набагато сильніше і емоційніше
  • Абсолютно всі рядки пісні шикарні!
  • Голос твій далеко, я так люблю його

Відзначимо, публіка вважає, що творчий сплеск українсько-російської співачки Ані Лорак – це прямий доказ того, що співачка по вуха закохана. Об’єктом її обожнювання вважають колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу, з яким артистка недавно зійшлася.

Подейкують, що вона його простила, і навіть закрила очі на зраду, в обмін на те, щоб бути разом і виховувати спільну доньку Софію. Мурат часто став приїжджати до Ані, і проводить дуже багато часу в Росії, що ще раз підтверджує дану інформацію.

Та й пісні у Лорак стали більш життєстверджуючими. А значить – в її душі дійсно є любов.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.