Ані Лорак показала як виглядає в повсякденному житті: зовсім Діва

На сцені Ані Лорак завжди блищить в розкішних сукнях і яскравих образах. Однак в звичайному житті зірка виглядає зовсім по іншому.

Ані Лорак є однією з найвідоміших, успішних і затребуваних артисток України і Росії. Її красою захоплюються мільйони, а її пісні буквально відразу стають хітами. Крім своєї концертної діяльності Ані Лорак встигає активно вести свій мікроблог в Інстаграм, де на неї підписані майже 7 мільйонів чоловік. Там знаменитість ділиться свіжими знімками, кадрами з особистого життя і власними роздумами.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так нещодавно Кароліна поділилася з шанувальниками невеликим відео з репетиції. На відео вона була без зачіски, макіяжу, в звичайному повсякденному вигляді. На репетицію співачка одягла короткі джинсові шорти і чорні колготки. Також співачка одягла смугасту кофточку, а замість туфель – кеди на високій підошві. Щоб не морочитися з зачіскою, Ані Лорак просто одягла чорну бейсболку.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Нагадаємо, останнім часом подейкують, що Ані Лорак простила колишнього чоловіка, з яким розлучилася через регулярні зради, і возз’єдналася з ним. Кароліна почала приходити з колишнім чоловіком Муратом на світські заходи, а незабаром в Мережі з’явилося свіже відео з вечірці Кіркорова, де Ані Лорак обіймається і танцює з екс-чоловіком.

Втім, сама зірка поки не коментувала те, що відбувається, але все таємне рано чи пізно стає явним.

Більше подробиць з особистого життя співачки дивіться в наступному відео YouTube-каналу “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.