Крістіна Орбакайте розповіла свою версію розлучення з Володимиром Пресняковим-молодшим

Як відомо, першим зятем Алли Борисівни Пугачової був музикант Володимир Пресняков-молодший. Однак офіційно ці відносини не були зафіксовані.

Довгі роки Крістіна Орбакайте зізнавалася, чому її цивільний шлюб зазнав фіаско. Однак недавно вийшов фільм про Христину Орбакайте і її особистому житті, де дочка найголовнішою співачки Росії зізналася, в чому ж насправді полягала причина розставання. Щоб зізнатися в цьому, Христині довелося вкотре ворушити хворобливе минуле.

“Егоїзм. Чи лідерство навіть. Те, що я крутіше хотілося показати. Егоїзм, щоб на поступки не йти. Вибирай. Або робота і творчість або сім’я. Інший там теж щось говорив. Весь час треба було вибирати. Вибір будь то, навіщо? “,

– зізналася Христина Орбакайте, розповідаючи, чому вона розлучилася з батьком свого старшого сина.

Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков-молодший
Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков-молодший

Як відомо, сам Володимир Пресняков-молодший пережив розлучення не менш болісно. Він навіть на якийсь час пішов в так званий “запій “, з якого його рідні дуже довго виводили.

Крістіна Орбакайте визнається, що вони довгий час ставили один одному умови, які ніхто не хотів виконувати. І це неминуче призводило до конфліктів.

“Що так не живеться? Ось це мене завжди так дратувало. І я раптом розуміла, що волелюбна дуже “,

– розповідає дочка Алли Борисівни Пугачової Крістіна Орбакайте.

Пресняков жив в пеклі. Чому він розлучився з Орбакайте?
Пресняков і Орбакайте

Відзначимо, що після Володимира Преснякова-молодшого у Крістіни Орбакайте був ще один цивільний шлюб з чеченським бізнесменом Русланом Байсаровим. Нинішній чоловік, бізнесмен Михайло Земцов був першим офіційним чоловіком Крістіни. Від нього артистка виховує дочку Клавдію.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.