Останній шанс Лесі Нікітюк: самотня телеведуча одяглася в усі прозоре, щоб нарешті знайти собі чоловіка

Як відомо, телеведуча Леся Никитюк офіційно самотня. Кілька років тому у неї вже були відносини, але вони сумно закінчилися.

Після розставання з молодим чоловіком Нікітюк навіть говорила, що розрив відбувся на її думку через те, що вона зробила їх любов публічної – розповіла про хлопця всій країні. Після тих подій телеведуча Нового каналу заявила – навіть якщо у неї з’явиться новий коханий, вона більше не буде так афішувати цей союз.

Судячи з тих відвертим і дуже навіть відкритим знімкам, Леся Іванівна Нікітюк як і раніше самотня

В одній з останніх фотосесій Леся Никитюк позувала в комбінезоні, який повністю складається з сітчастої тканини. Такий look Леся Іванівна назвала логічно і зрозуміло – “останній шанс”.

Останній шанс Лесі Никитюк - в хід пішли прозорі наряди
Останній шанс Лесі Нікітюк – в хід пішли прозорі наряди
Останній шанс Лесі Никитюк - в хід пішли прозорі наряди
Останній шанс Лесі Нікітюк- в хід пішли прозорі наряди

Багато шанувальників оцінили те, яка у неї шикарна фігура під прозорим костюмом. Ще одним предметом для обговорення стали нескінченно довгі ноги артистки, які вона завжди виставляє на загальний огляд.

Нагадаємо, тривалий час про відносини телеведучої з чоловіками не було відомо нічого. Лише коли їй виповнилося 30, дівчина зізналася, що щаслива в стосунках з чоловіком, який виявився бізнесменом і … її сусідом по сходовому майданчику.

Пара зустрічалася два з половиною роки, Леся прийняла від коханої людини кільце на честь заручин і познайомила з ріднею. У своєму Instagram, Никитюк вже писала про те, що доглядає собі весільну сукню. А українські ЗМІ і зовсім повідомляли, що весілля знаменитої телеведучої вже відбулася і пара чекає первістка. На превеликий жаль, в лютому 2019 року Леся повідомила про те, що розлучилася з коханою людиною.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.