Тіна Кароль вразила хамською поведінкою з помічниками по будинку: “Спілкується як з рабами”

Тіна Кароль показала себе в реальному житті і нарвалася на критику з боку шанувальників.

Тіна Кароль є однією з найвідоміших і популярних українських співачок. У артистки мільйонна армія фанатів, яка стежить за її життям.

Нещодавно Тіна Кароль на своєму YouTube-каналі оприлюднила відео з назвою “42 питання Тіні Кароль” (відео в кінці статті). Там співачка провела невелику екскурсію по будинку і відповіла на найрізноманітніші питання, які стосуються не тільки її творчості, а й особистого життя.

Один невеликий фрагмент в цьому відео викликав цілу бурю критики на адресу Тіни Кароль. У відео артистка заходить на кухню, де знаходиться її помічниця по дому. Дівчина боязко привіталася, а Кароль різко відповіла: “Ідіть “, засміявшись і продовжила інтерв’ю.

Кадр з відео Тіни Кароль
Кадр з відео Тіни Кароль

У коментарях під відео тут же почали коментувати цю ситуацію. Багато помітили, що артистка дуже негарно поводиться з помічниками по будинку.

“Ну да ,,, Ідіть !!! Перекреслило все! Далі можна не дивитися “,” Награнно! Хамська поведінка до людей, які у неї працюють! Не сподобалося, зазвезділся! “,” Це вона свою помічницю по будинку так випровадила?! Вона б і так пішла без вказівок. Яка ж Тіна стала несправжня прям фу “,” Зарозуміла поведінка … Дівчина привіталася з Тіною, а вона у відповідь: “Ідіть! ” Треш …. просто. Так, маски злітають .. “, – пишуть коментатори.

 ""

 ""

 ""

Коментарі під відео Тіни Кароль

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.