Мамина гордість: як виглядає і чим займається старший син Катерини Осадчої?

У 2021 році старший син телеведучої Катерини Осадчої Ілля Поліщук - випускник. Про це його зоряна мама розповіла особисто в Інстаграм.

Повнолітній Ілля тепер – абітурієнт. Думає, куди буде вступати. Його мама прийшла на святкування випускного і показала деякі фотографії з сином. Публіка наполягає – мама і син взагалі не схожі між собою, але дуже видно, як вони один одного люблять.

У старшого сина Катерини Осадчої – випускний

У старшого сина Катерини Осадчої - випускний
У старшого сина Катерини Осадчої – випускний
У старшего сына Екатерины Осадчей — выпускной
У старшого сина Катерини Осадчої – випускний
У старшого сина Катерини Осадчої - випускний
У старшого сина Катерини Осадчої – випускний

Хто ж перший чоловік і батько старшої дитини Каті Осадчої?

Головна ведуча шоу “Світське життя”, яке показують по телеканалу 1+1 ось уже 16 років, зустріла свою першу серйозну любов ще в кінці 1990-тих – нею став Олег Поліщук, на той час – депутат і бізнесмен. Молодій журналістці Каті на той момент було всього 18 років, але це не завадило парі піти під вінець у 2001 році.

Син Ілля – улюблений і бажаний. Однак зберегти шлюб між батьками не зміг. Олег і Катя розійшлися, коли той був дитиною. Однак Катерина не забороняє біологічному батькові бачитися з дитиною і проводити з ним час.

Вдруге Катерина Осадча вийшла заміж за телеведучого Юрія Горбунова. Від нього вже народила сина Ваню, якому зараз чотири роки.

У 2021 році Катерина Осадча та Юрій Горбунов чекають поповнення в сімействі – поки стать майбутньої дитини вони не афішують, але ця дитина для обох батьків бажаний.

Приховували стосунки 5 років: історія любові телеведучих Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.