“Тут нас троє “: Юрій Горбунов показав зворушливе фото з вагітною Катериною Осадчою

Зовсім скоро Катя Осадча та Юрій Горбунов стануть батьками вдруге.

Незмінна телеведуча “Світського життя” Катя Осадча довгий час приховувала від публіки своє цікаве положення. Завжди струнка Катя почала приховувати свої округлі форми під вільними нарядами. Коли Мережа вже гула здогадками про вагітність знаменитості, вона вирішила розкрити таємницю і зізнатися, що дійсно скоро стане мамою втретє.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Тепер, коли всі карти розкриті, Осадча та Горбунов регулярно діляться зворушливими сімейними кадрами, демонструючи вже немаленький живіт Каті.

Так, нещодавно Юрій Горбунов в своєму Інстаграм-блозі поділився свіжим знімком з коханою дружиною. На фото закохане подружжя позували в обнімку. Юрій був одягнений в білі шорти і білу сорочку. Катя вибрала довгу білу сукню вільного крою зі своєї нової колекції, розробленої в парі з Андре Таном.

“Щаслива неділя “, – написав Горбунов з хештегом “літо “, “літо 2021 “, “нас тут троє “.

Користувачі Мережі тут же засипали подружжя компліментами.

“Вітаю з новим членом сім’ї, це прекрасно “, “Ви ідеальна пара”, “Дуже рада вашим новин! Приємно дивитися на вашу пару, ви завжди такі закохані і щасливі))), ” Катя і Юрій, вітаю вас ! “, – пишуть коментатори.

Більше про любов Юрія Горбунова і Каті Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.