Ірина Білик показала миловиде фото з синами: справжня ідилія

51-річна співачка Ірина Білик показала улюблених синів на фотосесії для обкладинки журналу. Фанати помітили - вони дуже один на одного схожі.

Позувала співачка зі своїми нащадками на обкладинку журналу “For Mama “. Сама Ірина позувала перед камерою після ретельної роботи зі стилістами – акуратно укладене волосся, макіяж. В одязі у всіх витриманий класичний стиль – співачка позує в білій сорочці і піджаку. Також разом з мамою перед камерою позував 21-річний Гліб Оверчук, у якого на колінах сидів молодший 5-річний Табриз Ахмадов.

На цій фотосесії особливо видно сліди пластики на обличчі Ірини Білик

Ірина Білик на фотосесії з синами
Ірина Білик на фотосесії з синами

Судячи з коментарів, користувачі плутаються в здогадах – чому у Ірини таке ідеально рівне особа?

Одні фанати припускають, що це численна кількість пластичних операцій і підтяжок, а інші наполягають на тому, що Ірина домоглася такого ідеально гладкого особи за допомогою здорового харчування і спорту, яким посилено займалася кожен день.

Відзначимо, в 1999 році співачка Ірина Білик полягала в стосунках з Андрієм Оверчуком, моделлю. Їх роман не був тривалим, однак у них з’явилася дитина Гліб, який зараз живе з матір’ю, але активно контактує і з татом.

Молодший син Табриз народився в 2015 році від режисера Аслана Ахмадова за допомогою сурогатної матері. У 2021 році стала відомо, що Ірина Білик розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Достовірно причина розбрату невідома, але Ірина стверджує – вони з чоловіком вже давно не живуть разом і близько не спілкуються.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.