Вагітна Катя Осадча позувала у відкритому купальнику на березі моря: “Сонячні ванни для малюка”

Українська телеведуча Катя Осадча, яка нещодавно заявила про свою вагітність, зараз відпочиває в сонячній Туреччині.

Незмінна телеведуча програми “Світське життя” Катя Осадча, незважаючи на своє цікаве положення, в декрет йти не збирається. Вона як і раніше веде різні шоу і блищить на телеекрані. При цьому телеведуча не забуває і про відпочинок. Нещодавно Катя відправилася зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим в сонячну Туреччину. Звідти телезірка регулярно публікує фото, чим радує своїх шанувальників.

Так, Катерина Осадча оприлюднила знімок, де вона позує в роздільному купальнику на березі моря. Телеведуча сіла спиною до об’єктиву.

Катя Осадча
Катя Осадча

“Ідеальний понеділок “, – підписала фото Осадча.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Ви така чарівна, захоплююся вами”, “Сонячні ванни для малюка”, “Ідеальна жінка”, “Дуже красивий вид”, Катюша, ви красуня “, – пишуть коментатори.

Через деякий час Катя Осадча опублікувала ще одне фото в своїх Інстаграм-сторіз. На цей раз телеведуча показала свій немаленький живіт. Судячи з усього, Осадча та Горбунов вже скоро стануть батьками вдруге.

Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої
Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої

Нагадаємо, Юрія Горбунова і Катю Осадчу називають найвідомішою і найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти “. А вже в 2017 році Катя народила від Юрія сина і вони офіційно оформили свої стосунки.

Більше про любов Горбунова і Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.