Віра Брежнєва захопила публіку знімком 69-річної матері: неймовірно красива жінка

Сьогодні, 8 червня, мама Віри Брежнєвої Тамара святкує 69-й день народження. Співачка зворушливо привітала рідну людину.

Віра Брежнєва є дуже активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм-блог артистки налічує більше 11 мільйонів підписників. Віра кожен день публікує свіжі фото і відео і ділиться думками.

Сьогодні, 8 червня, Віра вперше за довгий час показала фото своєї мами Тамари і зворушливо привітала її з 69-м днем народження.

На знімку мама Віри позує в модному вбранні, який складається з світлих широких штанів і білої сорочки. Доповнили образ сонцезахисні окуляри і тоненький ланцюжок на шиї.

Тамара Галушка - мама співачки Віри Брежнєвої
Тамара Галушка – мама співачки Віри Брежнєвої

“Улюблена мама, ідеальна Бабуся, найкраща подруга, помічниця, підтримка і опора) Сьогодні 69! Святкуємо і радіємо всієї нашої великої сім’єю! Нам дуже пощастило бути дітьми і внуками такої жінки “, – підписала знімок Віра Брежнєва.

Варто відзначити, що 69-річна іменинниця виглядає просто чудово і явно набагато молодше свого віку. Це відзначили і користувачі Мережі.

“Красива стильна і дотепна мама”, “Мамуля шикарно виглядає”, “Мама – нереальна у вас! Міцного здоров’я їй і щастя вашої красивої сім’ї “,” Дуже красива жінка “,” Мама красуня, довгих років життя і міцного – міцного здоров’я “,” Вона і правда у вас особлива. Всіх благ вам, дівчатка “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?