Як виглядають діти виконавиці пісень “Ветер с моря дул” і “Морская черепашка по имени Наташка” Наталі?

Зараз співачці Наталі 47 років. Свого часу вона прославилася хітом "Ветер с моря дул", а також фейлом під час виступу.

Одного разу вона виступала на святі міста, і співала там пісню “Морська черепашка на ім’я Наташка “. Всі думали, що Наталі співає вживу, але коли вона впала зі сцени, а слова тривали безперервно, слухачі зрозуміли – їх обманюють. Даний казус не залишився непоміченим, і швидко розлетівся по інтернету.

Багато дізналися про таку артистці як Наталі саме після цієї події.

Наталі – радянська і російська естрадна співачка, композитор, автор пісень, актриса, телеведуча

Зараз співачка виконує вже серйозніші і чуттєві композиції, адже змінилася вона і змінився її репертуар.

Також Наталі – сімейна людина. З 1991 року вона в шлюбі з Олександром Рудін. У них є двоє синів – Арсеній і Анатолій. Нещодавно в Мережі в одному з фан-акаунтів показали фото співачки Наталі з її вже такими дорослими синами.

Відзначимо, Наталя Міняєва (майбутня співачка Наталі) народилася 31 березня 1974 року в місті Дзержинську Нижегородської області. Батько – Анатолій Миколайович, енергетик. Мама – Людмила Павлівна, лаборант. Молодші сестра і брат – Олеся і Антон. З дитинства дівчинка була активною, схильної до творчості, сама навчилася співати і змогла освоїти гру на гітарі.

Зі своїм майбутнім чоловіком Олександром Наталя познайомилася ще коли навчалася в школі. До цього дня вони живуть у щасливому шлюбі, публіка вважає їх пару ідеальною. На сьогоднішній день співачка Наталі продовжує виступати і з’являтися на значущих світських зустрічах, проте вона, як і інші зірки, менше гастролює через карантин.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.