Надя Дорофєєва в рваних штанях сховала обличчя за квітами: як завжди прекрасна

Неймовірно струнка і харизматична співачка Надя Дорофєєва вміє здивувати чином. Вона позує то в дуже відкритому одязі, то в закритій. Але все одно залишається красивою.

Нещодавно вона поділилася з користувачами мережі Інстаграм аутфітом – оверсайз-сорочкою і білими штанами з дірками. Цей повсякденний наряд виглядав сучасно і недбало, але стильно.

Дані речі дуже гармонійно поєднувалися, і підкреслювали тонку талію екс-солістки групи “Время и стекло “.

Важливо зауважити, що після відходу з цієї музичної групи Надя Дорофєєва кардинально змінила своє життя – змінився репертуар, підхід до власних концертів, творчості і так далі.

Тепер її повсякденна робота знайшла новий виток.

Надя Дорофєєва показує ідеальний аутфіт на літо
Надя Дорофєєва показує ідеальний аутфіт на літо

Модну зйомку співачка влаштувала на задньому дворі розкішного заміського маєтку, взявши в руку вазу з рожевими трояндами і жасмином. На Наді Дорофєєвої джинси білого кольору з високою талією, які ніколи не вийдуть з моди. Фішка одягу – сміливі розрізи на стегнах, що стали трендом тільки в цьому сезоні.

В руках у співачки – горщик з квітами. Вона прикрила обличчя рукою, ніби-то поправляючи волосся. Це надає Наді легкості, жіночності і впевненості. Втім, всі ці якості супроводжують дівчину протягом довгих років на сцені.

Відзначимо, Надя Дорофєєва одружена з музикантом Володимиром Дантесом. Вони живуть в приватному будинку, який будували спеціально на їхнє замовлення і примхам.

Раніше Дантес мало з’являвся на публіці, але зараз він досить часто виступає в проектах телеканалу 1 + 1 та студії “Квартал 95 “.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.