Доля Ольги Фреймут: як вона стала найскандальнішою телеведучою країни?

Якщо ви знаєте хто така Ольга Фреймут, то у вашому житті точно було "Не ходіть по інших каналах". Фреймут - українська родоначальниця шоу "Ревізор".

Вперше його запустили на Новому каналі. Пані Фреймут без попередження їздила спочатку в кафе і ресторани, щоб їх перевірити на відповідність усім заявленим критеріям. Потім в “поле зору ” потрапили ринки, лікарні, хостели, дитячі садки, школи, вокзали та інші місця, які кожен день відвідують українці.

Образ Ольги Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Завжди вишукана і елегантна блондинка, одягнена як з голочки. Вона начитана, цікава, говорить на мелодійному українською мовою, місцями навіть емоційна. Чому ж її так не любила публіка? Фанати розділилися на три табори. Одні цінували творчість і роботу Ольги Фреймут, інші її Хейта і писали гидоти, треті ставилися скептично і лише сміялися над образом Фреймут.

Вона часто була об’єктивною, і не давала нагородний таблички закладам за найменші невідповідності. За це до неї причепилося клеймо жорсткою телеведучої.

Після багатьох років роботи на Новому каналі Фреймут пішла на 1 + 1 і продовжила свою діяльність ревізора там в складі програми “Інспектор Фреймут “.

Однак потім шоу закрили.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

У Фреймут була спроба відкрити свій телепроект “Оля “, однак у нього були не дуже високі рейтинги, тому більше одного сезону творці не зняли.

Ольга Фреймут зараз

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На даний момент журналістка і телеведуча рідко з’являється в проектах на українських телеканалах, дає інтерв’ю лише обраним. Основний масив її вільного часу йде на те, щоб виховувати дітей.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.