Як виглядає нова дружина колишнього чоловіка Віри Брежнєвої?

Багато хто знає бізнесмена Михайла Кіпермана по тому, що він був чоловіком Віри Брежнєвої.

Михайло Кіперман – великий бізнесмен. Бізнес Михайла Кіпермана пов’язаний з українськими мільярдерами Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим. Міша став другим чоловіком Віри, і практично удочерив її дочку від першого шлюбу Соню. Він дав їй своє прізвище, батьківське увагу і виховання. А ще подарував їй сестричку Сару, яка народилася 14 грудня 2009 року.

Причина розлучення – “Кохання у великому місті”

З огляду на те, що Віра Брежнєва не любить коментувати особисте життя, про причини розставання популярної співачки і відомого бізнесмена відомо небагато. Преса писала про те, що союз Віри Брежнєвої та Михайла Кіпермана був вельми бурхливим і супроводжувався сценами ревнощів. Звичайно, Михайло був проти того, щоб його красуня-дружина знімалася в не дуже пристойних сценах. Але у фільмі “Кохання у великому місті ” таких було багато. Тому, кажуть, саме він і став причиною розбрату.

Зараз Михайло Кіперман одружений на українській моделі

Звуть дівчину Олена Гайваненко. Михайло і Олена одружилися 7 років тому. У тому ж 2014 року вона народила Кіперманом сина. Про дівчину відомо небагато: вона працює в модельному бізнесі, і родом з Одеси. Якщо поглянути на її фотографії, можна з упевненістю сказати – з дружиною бізнесмена явно пощастило. Вона худа і приваблива.

Ось як виглядає Олена Гайваненко. Фотографії взяті з її інстаграм-аккаунта alyonakiperman.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.