Як виглядає колишній чоловік Наталії Могилевської і чому вони розійшлися через рік після весілля?

Особисте життя Наталі Могилевської завжди була дуже насиченим. У житті співачки було багато чоловіків, але офіційно одружена вона була лише один раз.

Обранцем співачки став маловідомий бізнесмен Дмитро Чалий. Він одружилися в 2004 році, коли Могилевська була якраз на піку слави. Весілля було шикарним. Урочистоста подія відбувалися в малому Маріїнському палаці. На наступний день молодята полетіли в Париж, щоб поснідати в кафе на Ейфелевій вежі.

Весілля Наталії Могилевської
Весілля Наталії Могилевської

Могилевська не раз в інтерв’ю говорила, що Дмитро Чалий був головною любов’ю в її житті. Вона хотіла з ним створити сім’ю і народити дітей.

Наталя Могилевська і Дмитро Чалий
Наталя Могилевська і Дмитро Чалий

Однак їх сімейне щастя тривало не довго. Вони розійшлися за тиждень до їх першої річниці весілля. Причина банальна – різні інтереси і погляди на життя. Тоді на першому місці для Могилевської була кар’єра і вона була не готова змінювати своє життя заради сім’ї.

Наталя Могилевська і Дмитро Чалий
Наталя Могилевська і Дмитро Чалий

“Я більше творча людина, ніж сімейна. Хоча, як і всі жінки, мрію про дітей і повноцінну сім’ю. Але поки я не готова готувати чоловікові борщі. Моя сольна кар’єра – на першому місці “, – сказала тоді Могилевська.

Варто відзначити, що після розлучення Могилевська так і не вийшла заміж вдруге. У неї були чоловіки, з якими вона жила в цивільному шлюбі, але до весілля так і не дійшло. Також у артистки немає і дітей. Могилевська зізнається, завжди мріяла народити дитину, але їй постійно щось заважало. Зараз, коли артистці 45, вона не приховує – хотіла б відчути радість материнства. Можливо, співачка ще рішиться і вчинить як її колега по сцені Ірина Білик – скористається послугами сурогатного материнства.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.