Віктор Павлик розповів про спільні пологи з молодою дружиною: “Син дуже схожий на мене”

Український музикант Віктор Павлик 15 червня став батьком в четвертий раз. Його молода дружина Катерина Репяхова народила сина.

Довгоочікуваний малюк вагою 3400 р і зростом 53 см. народився о 2:40. Про це повідомив сам Віктор Павлик в своєму мікроблозі в Інстаграм.

Молодий батько дав коментар виданню ” ФАКТИ ” і розповів, що новонароджений син дуже схожий на нього, а його самого переповнюють емоції.

“Я був поруч з Катею, всю ніч не спали. Тільки під ранок трохи вдалося заснути. Емоції зашкалюють. З Катею і малюком все добре. Син дуже схожий на мене “, – сказав Віктор Павлик.

Музикант зізнався, що був з дружиною під час схваток, але на самих пологах не був присутній, не наважився. Павлик зазначив, що в цей час він був у коридорі, в двох метрах від дружини.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Нагадаємо, Віктор Павлик та Катерина Репяхова уклали шлюб офіційно в травні минулого року, але самого весілля так і не було. Торжество переносили двічі. Перший раз – через карантин, а другий раз – через смерть сина Віктора Павлика від попереднього шлюбу.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

Однак Катерина Репяхова хоче, щоб весілля відбулося. Подружжя планує влаштувати свято осені цього року, коли їх син вже трошки підросте, а Катя повернеться в форму. Сукня нареченої дівчина вже підготувала.

Більше про любов Віктора Павлика та Катерини Репяховой дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.