Ольга Фреймут старіє: проявилися зморшки і втома в очах

Телеведуча Ольга Фреймут зараз рідко з'являється на телебаченні, тому єдине місце, де можна стежити за її життям - Instagram.

Вона нерідко публікує свої фотографії, а також відео, де вчить етикету. Нещодавно на сторінці телеведучої і екс-зірки програми “Ревізор” і “Інспектор Фреймут” з’явилася фотографія, яка змусила її шанувальників нервувати – на обличчі Олі чітко видно зморшки, втома і обвисла шкіра. Цікаво, але ревізорша відмовляється від пластики, щоб не здаватися молодше, ніж вона є насправді.

На фотографії Оля Фреймут позує в майці, а зверху в білій розстебнутій сорочці, яка зав’язана. Знизу у неї чорні штани або спідниця. На обличчі у Фреймут легкий нюдовий макіяж, а волосся недбало розпущене і не укладене. Мабуть, це повсякденний аутфіт зірки.

На шиї у Ольги Фреймут красиві масивні прикраси, які переливаються на сонці і вигідно підкреслюють її зовнішній вигляд і look. Ольга Фреймут загадково посміхається, виглядає дуже жіночно і впевнено на знімку.

Ось що в коментарях пишуть користувачі мережі на рахунок цього фото:

  • Коли ж вона встигла так постаріти-то, а ??
  • Віглядаєте набагато старшою ((((
  • В цьом образі схожа на актрису з американського фільму … Сучасно, стильно и Відверто …. проглядається характер
  • Ви настільки унікальні !!!!! Дуже класно
  • Ви стали молодшою, Олю

Нагадаємо, зараз телеведуча Ольга Фреймут одружена з генеральним директором телеканалу Новий канал Володимиром Локотко. Телеведуча, яка раніше була дуже популярною, зараз воліє сидіти вдома і займатися вихованням дітей.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.