Тіна Кароль в річницю весілля з покійним чоловіком показала рідкісні знімки з торжества і обручки

15 червня 2008 року Тіна Кароль вийшла заміж за Євгена Огіра. На честь річниці весілля артистка поділилася з шанувальниками рідкісними кадрами з торжества.

Історія кохання української співачки Тіни Кароль та продюсера Євгена Огіра почалося красиво, але дуже трагічно закінчилася.

Спочатку Тіна Кароль та Євген Огір почали співпрацювати, потім стали дружити, а після дружба переросла в щось більше. У 2008 році закохані таємно розписалися, а через півроку влаштували пишне вінчання в Києво-Печерській Лаврі. Незабаром у подружжя народився син Веніамін.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром і сином Веніаміном

Однак сімейне щастя було недовгим. У 2013 році Євген помер від онкологічного захворювання. Тіна довго не могла пережити смерть коханого. Втім вона до цих пір не вийшла заміж і не знайшла нового коханого, хоча пройшло вже 8 років.

15 червня, в день річниці весілля, Тіна Кароль опублікувала коротке відео в своїх Інстаграм-сторіз. Артистка показала фотоальбом, в якому були фотографії з весілля.

Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль
Скріншот Інстаграм-сторіз Тіни Кароль

Також співачка показала, що носить їх обручки у вигляді підвіски на шиї.

“Ми разом і на землі і на небі”, – написала співачка.

Нагадаємо, в шлюбі Тіни Кароль з Євгеном Огіром народився син Веніамін. Хлопчику зовсім скоро виповниться 13 років. Веня з 8 років навчається в Лондоні. Тіна зізнається, їй було важко відпускати сина за кордон вчитися, але так хотів його батько.

Більше про кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.