Катя Осадча в облягаючій блискучій сукні показала живіт на останніх місяцях вагітності (Фото)

Телеведуча Катя Осадча зовсім скоро втретє стане мамою. Однак йти в декрет вона не збирається.

Уже з значним животом Катя продовжує зніматися в програмі “Світське життя”, незмінною ведучою якої є довгих 15 років. Нещодавно в рамках цієї програми Катя відправилася в сонячну Туреччину. Телеведуча побувала в розкішному турецькому готелі, де відпочивало чимало зірок української естради. Вона поспілкувалася з українськими знаменитостями, а також похвалилася новим образом.

Так, для однієї зі зйомок Катя Осадча вибрала чорне блискуче плаття з величезним розрізом на нозі. Сукня підкреслила округлий живіт Каті Осадчої. Судячи з усього чекати поповнення їй залишилося недовго.

Користувачі Мережі по достоїнству оцінили образ телеведучої. Багато відзначили, що Каті дуже йде вагітність.

“Яка ви гарна”, “Неймовірна”, “Красива Катя – вся світиться щастям”, “Красуня. Бережіть себе. “,” Ви прекрасна. Вам так іде ваше особливе становище “,” Ви дуже красива “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Катя Осадча – мама поки що двох дітей. Старшому синові Каті Іллі вже 20 років. Він народився в першому шлюбі телеведучої з українським депутатом Олегом Поліщуком. Другий син, якого назвали Іваном, народився від актора і телеведучого Юрія Горбунова. Зараз хлопчику 4 роки.

Катя Осадча та Юрій Горбунов поки не розкривають стать дитини, яку вони очікують, але відомо, що раніше вони мріяли про дівчинку.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.