“Мені часто сниться, що ти не пішов”: співачка Слава Камінська звернулася до померлого батька в чорному

Як відомо, навесні цього року екс-неАнгел Слава Камінська втратила близьку людину - свого тата. Тепер пройшло 40 днів з моменту смерті.

Слава Камінська опублікувала фото в чорній хустці і з квітами, щоб висловити свою глибоку скорботу і траур.

“Мені часто сниться, що ти не пішов … тато. Час лікує …. 40 дивне число …. “, – написала Слава Камінська в описі до публікації.

Ось що коментатори написали під фотографією співачки:

  • … Славочка, Світла Пам’ять твоєму татові, – написав в коментарях suhanov.official
  • Шкода .. але час не лікує, воно вчить жити без … залишаються тільки спогадами про те, кого немає в цьому житті, але хто дуже дорогий (((, – пише користувач з ніком olga_bondarenko_16
  • Мені бабуся іноді сниться, як жива, і я знаю, що це вона мене попереджає-будь уважніше! Світла пам’ять, – пише користувач з ніком kalinkamalinka0115

Нагадаємо, що після смерті батька Слава Камінська нарвалася на критику з боку шанувальників. Вона розповіла, що довгий час не спілкувалася з батьком, і після його втрати дуже шкодує про це. Шанувальники знайшли в її словах лицемірство, тому писали гнівні коментарі, мовляв, вона просто сумує на публіку.

Хоча самої Славі Камінської довелося в цей період дуже непросто, і навіть зараз не можна повністю сказати, що її рана від втрати близького родича затягнулася.

Нагадаємо, Українська співачка Слава Камінська кардинально змінила стиль: екс-учасниця “НеАнгелів ” перетворилася в блондинку.

слава Камінська
слава Камінська

Але це ще не все: Камінська представила ще сім образів самої себе – всього вісім альтер-его. Все це – для нового кліпу SlavaBogu, який вона представила 28 травня, повідомила Lite прес-служба співачки.

Цього разу SLAVA KAMINSKA кардинально змінила не тільки образ, а й репертуар. З ліричної героїні вона перетворилася на веселу самоіронічних примадонну.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.