“Ей, чоловіче!”: Ольга Фреймут навчила українців правильно звертатися до незнайомців

Ревізор Ольга Фреймут вже давно веде у себе в Інстаграм-профілі рубрику "Етикет ". Туди вона викладає цікаві і смішні відео.

Основна мета Ольги – не тільки розповісти про те, як правильно поводитися в світському суспільстві, та й взагалі в місці, де вас може хтось побачити. Правда, подає свої знання вона не в такій суворої і занудно манері. Всі її відеозапису короткі і смішні, а ситуації в них хоч і комічні, але вони щодня зустрічаються в житті, тому контент і розважальний, і корисний.

Ольга Фреймут розповіла, як правильно звернутися до людини, якого ти не знаєш

Так, Ольга розповіла, що зовсім неправильно і неетично говорить “Ей, чоловік ” або “Жінка “. Потрібно звернутися “шановна / шановний “, або “пані / пан “. Це допоможе поставити вас на поважну нішу разом з вашим співрозмовником, і його зовсім не образить.

Нагадаємо, нещодавно телеведуча позувала на камеру в чорних класичних брюках і бежевому топі, поверх якого одягла білу сорочку oversize, що її застібала, а заправила в штани.

Серед аксесуарів зірка довершила аутфіт численними намистами. На обличчі вона зробила макіяж з темними тінями на повіках і нюдовой помадою на губах. Волосся поклала в легені локони.

Образ Ольги був незвичайним для неї, але дуже стильним і підходив їй. Фреймут вкотре здивувала шанувальників.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.