Леся Никитюк вагітна? Довгонога телеведуча приховала фігуру в костюмі оверсайз

Зазвичай телезірка Нового каналу викладає знімки в одязі, яка щільно обтягує її талію. Телеведуча висока і худа, тому її формам можна тільки заздрити.

Однак нещодавно вона вирішила змінити стиль свого гардероба, і приміряла невластивий їй костюм оверсайз.

Класичний наряд яскравого зеленого кольору зробив Лесю максимально помітною. Тому відразу після публікації цих фотографій її почали бурхливо обговорювати шанувальники.

Леся Никитюк захопила чином в трендовом костюмі - сховала животик?
Леся Никитюк захопила чином в трендовом костюмі – сховала животик?
Леся Никитюк захопила чином в трендовом костюмі - сховала животик?
Леся Никитюк захопила чином в трендовом костюмі – сховала животик?

Відзначимо, Леся Никитюк – українська телеведуча. Найбільш відома з телепередачі “Орел і Решка “. У листопаді 2017 прийняла участь у другому півфіналі третього сезону шоу “Ліга сміху ” на 1 + 1.

В кінці серпня 2018 го стала провідною розважального шоу “Хто проти блондинок? ”

Також зірка була учасницею проекту “Розсміши коміка “, “Зоряні яйця “, “Танці з зірками ” і багатьох інших.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Про особисте життя телезірки можна розповісти небагато – офіційно вона самотня. Одного разу у неї був роман, про який вона розповіла на публіку. Але, на жаль, він швидко закінчився.

Потім Никитюк вінілу себе за те, що нібито видала таємницю любові – мовляв, щастя любить тишу. З тих пір Леся присягнулася – навіть якщо у неї будуть відносини, вона про них не буде розповідати, щоб не наврочили.

Але, тим не менш, роман їй приписували з двома відомими українськими шоуменами – холостяком Екстором Хіменес-Браво і одруженим Сергієм Притулою.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.