Камалія блиснула пишною фігурою в штанях з латексу: чоловік-мільярдер не побачив нічого поганого

У 2008 році Камалія отримала титул "Міс світу". Її красою багато хто захоплюється і зараз.

Камалія – відома українська співачка, модель і власниця титулу “Міс світу 2008”. Відома вона ще й тим, що є найбагатшою співачкою України. Уже 20 років вона одружена з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Свою любов пара закріпила народженням двох чарівних доньок – Арабелли і Мірабелла. Зараз україно-пакистанський Соуз Камалії та Мохаммада є прикладом для багатьох. Подружжя довели, що люди з різними традиціями і культурою можуть створити міцний союз.

Камалія з чоловіком і дітьми на премії YUNA-2021
Камалія з чоловіком і дітьми

Не так давно в Мережі з’явився спільний знімок подружжя. Вони позували зі своїми друзями. На фото Камалія постала в розкішному образі. Вона позувала в чорних латексних штанах, які щільно обтягнули її стрункі ноги. Зверху на співачці був надітий піджак кремового кольору, який відмінно підкреслив талію і пишний бюст зірки. Волосся у співачки розпущені і недбало покладені на плечі. Камалія зробила яскравий макіяж з акцентом на очі.

Камалія з чоловіком і друзями
Камалія з чоловіком і друзями

Поруч з нею в обнімку в чорному класичному костюмі стоїть її коханий чоловік Мохаммад Захур.

Нагадаємо, Камалія та Мохаммад Захур виховують 7-річних двійнят Мірабелла і Арабеллу. Дівчата з дитинства ростуть дуже талановитими і харизматичними дітьми. Вони з ранніх років займаються грою на музичних інструментах, моделінгом, кінним спортом. Також дівчинки неодноразово співали з Камалією на одній сцені.

Камалія і її чарівні доньки
Камалія і її чарівні доньки

Більше про творчий і життєвий шлях Камалії дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.