19 років немає з нами: чому не стало Михайла Круга, хто і чому його замовив, як живе Ірина Круг? (Відео)

1 липня 2021 року - 19 років, як не стало короля шансону Михайла Круга. Навіть зараз, через майже два десятка років історія його трагічний загибелі покрита таємницею.

Хто таємно пробрався в його будинок і з якою метою? Пограбувати або напасти на сім’ю, поки ті спали?

Михайло Круг – це творчий псевдонім артиста. Його справжнє ім’я – Михайло Воробйов. Він російський бард, виконавець в жанрі шансон і, на думку шанувальників, “король російського шансону “. Автор найпопулярнішою композиції в цьому жанрі – пісні “Володимирський централ “.

Чому саме Круг – сам Михайло не любив розповідати, однак були різні версії.

Михайло Круг

Одну з яких повідала мама артиста – одного разу вона сказала фразу “Якщо якісь неприємності, окреслив навколо себе коло – і ти в безпеці “. Можливо, саме це було девізом по життю артиста. Однак колись безпеки йому не вистачило. Життя Михайла Круга обірвала куля, випущена в нього у власному будинку грабіжниками в ніч з 30 червня на 1 липня 2002 року. Довгі роки мотиви вбивства шансоньє і його замовник були невідомі, але в 2019 році в справі з’явилися нові подробиці, які допомогли встановити вбивць.

Михайло Круг

Тієї фатальної ночі з Михайлом в одному будинку знаходилася його дружина Ірина, двоє дітей – дочка Ірини від першого шлюбу, їх їх спільний з Михайлом син Олександр, якому на той момент тільки виповнився місяць.

Тієї фатальної ночі теща Круга залишилася з ночівлею в гостях, і Ірина запропонувала їй піти спати на третій поверх.

Коли літня жінка туди піднялася, невідомі чоловіки напали на неї.

Михайло Круг

На крики прибігли сам Коло і його дружина. Тоді злочинці відкрили по ним вогонь. Ірина змогла втекти, а Михайло, який закривав її від куль, отримав два важких вогнепальних поранення і втратив свідомість. Помер він вже під ранок в лікарні.

Ким були ці люди? Що вони хотіли?

Дружина Михайла Ірина через багато років дізналася правду і розповіла її публіці.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.