Постаріла Ольга Фреймут показала сімейну ідилію

Ольга Фреймут - телеведуча і зірка програми "Ревізор", яка вже досить давно не знімається в великих проектах.

Та й на інтерв’ю скандальну журналістку рідко можна побачити. Вона почала займатися сім’єю з тих пір, як офіційно отримала статус багатодітної мами. Заміжня вона за генеральним директором Нового каналу, йому та народила сина Валерія і дочку Євдокію. В один момент Фреймут зрозуміла – потрібно більше часу витрачати на себе і на свою сім’ю.

Після “Ревізора” і “Інспектор Фреймут” у Ольги ще була спроба повернутися на ТБ через авторське шоу “Оля “

Фреймут поділилася з українцями пікантною правдою про вагу
Фреймут на постері проекту ОЛЯ

Його анонси і реклама були гучними, однак сама програма не виправдала очікувань глядачів, і другий сезон навіть не думали знімати.

Ольга Фреймут зараз веде свій Інстаграм-блог

Її профіль у соціальній мережі складається з фотографій з власними роздумами і відеоуроків етикету. Причому інформацію про правила хорошого тону зірка телевізора підносить в жартівливій формі, що добре запам’ятовується і легко розходиться по мережі.

Також нечасто, але все ж можна побачити у Ольги Фреймут в мережі фотографії з чоловіком. Зірка живе за принципом “щастя любить тишу”, тому зайвий раз намагається не афішувати стосунки з чоловіком. Може, воно й на краще.

Але зараз пара знаходиться на відпочинку, і не викласти фото з відпустки – просто злочин.

Ольга Фреймут у відпустці
Ольга Фреймут у відпустці
Ольга Фреймут та Володимир Локотко
Ольга Фреймут та Володимир Локотко
Ольга Фреймут у відпустці
Ольга Фреймут у відпустці

До слова, фанати в один голос відзначають, що у Фреймут з’явилися зморшки, і в загальному по її обличчю вже видно вікові зміни.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.