Леся Нікітюк налякала шанувальників, показавши себе без макіяжу: зморшки, мішки під очима і недоглянутий вигляд

Леся Нікітюк показала "правдиве фото". Як телеведуча виглядає без фільтрів, макіяжу і фотошопу?

Леся Нікітюк – одна з найпопулярніших і затребуваних телеведучих України. Вона стала справжньою народною улюбленицею завдяки своїй простоті, щирості і іскрометному почуття гумору. На її рахунку участь в таких телепередачах як “Орел і решка”, “Лемаршрутка”, “Хто проти блондинок”, “Хто зверху” і інші.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Крім того Леся Нікітюк дуже активно веде свій мікроблог в Інстаграм. Її офіційна сторінка налічує 3,7 мільйона підписників. Там Леся регулярно публікує свіжі фото і ділиться моментами зі свого життя.

Так, нещодавно Леся розповіла шанувальникам, що зараз проходять зйомки нового сезону шоу “Хто зверху”, де вона є телеведучою. Нікітюк оприлюднила в Інстаграм-сторіз фото, де відобразила себе в дзеркалі ліфта. Леся вказала час – о 6 годині ранку вона вже їде на зйомки. На фото Леся позувала з закритими очима і мокрим волоссям. Вона мала дуже втомлений вигляд, що позначилося на її обличчі. На знімку можна розгледіти мішки під очима і зморшки на обличчі.

Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк
Скріншот Інстаграм-сторіз Лесі Нікітюк

Нагадаємо, вперше про Лесю дізналися в 2009 році, коли вона разом зі своєю подругою прийшла на шоу “Розсміши коміка” і виграла максимальний приз 50 000 грн. Вона настільки сподобалася публіці, що її стали запрошувати в різні гумористичні шоу, а потім довірили вести кілька топових розважальних проектів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.