Йог, мисливець і фанат “Москвича”: цікаві факти про 50-річного Юрія Горбунова

У серпні цього року іменитому шоу-мену і телеведучому виповнюється 51 рік. Юрій Горбунов - улюбленець публіки.

Ми вирішили розповісти про те, чого фанати, можливо, не знали про своє ідола. Починав свій творчий шлях з театру. Там він грав. Це відбувалося в місті Івано-Франківськ. А коли майбутній зірка каналу 1 + 1 переїхав до української столиці, то відразу потрапив на найбільш рейтингові телеканали країни. Тому популярність і загальне визнання не змусило довго чекати.

Варто зазначити, що перший приїзд до столиці для артиста був не райдужним. Прямо на вокзалі у нього вкрали гроші, що дуже засмутило майбутню зірку.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Також Юрій Горбунов вміє грати на деяких музичних інструментах – в музичній школі він вивчав гру на баяні і на гітарі. А ось його мама – бандуристка.

Юрій Горбунов вчився їздити на автомобілі “Москвич “, і з тих пір з душею і ностальгією відноситься до цієї далеко не найпопулярнішою нині марці автомобіля.

Юрій Горбунов в жіночому перуці змінився до невпізнання
Юрій Горбунов

Горбунов – кум Ірини Билік. Ось такі зіркові узи в українському шоу-бізнесі.

Головне захоплення чоловіка Катерини Осадчої – полювання. Як тільки у нього з’являється можливість і вільний час, Юрій не проти “сходити в ліс на кабанчика “.

У 2017-му році Горбунову вдалося вперше стати батьком. Довгонога красуня Катерина Осадча подарувала Юрію спадкоємця Ваню, якому сьогодні – 4 роки. В 2021 році Юрія очікує поповнення – зараз Катя знову вагітна. Однак стать дитини поки що не розкривають публіці.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Юрій стабільно займається йогою і часто демонструє свої вміння в Instagram. Це допомагає йому налаштуватися на день, зарядитися і прокинутися. Ось такий він – телеведучий Юрій Горбунов.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, і чому вони розлучилися через 20 років шлюбу?

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.