Як виглядала Наталя Могилевська на піку своєї ваги і як виглядає зараз?

Зараз співачка Наталія Могилевська дуже популярна і затребувана. Публіка цінує її не тільки за вокал, а й за красу - фізичну і душевну.

Однак були в житті співачки такі часи, коли вона трохи себе запустила, і виглядала досить повненькою. Тоді публіка раз у раз обговорювала, що у Наташі проблеми зі здоров’ям, приписували їй психоз і гормональний збій.

Наталья Могилевская на пике своего веса
Наталія Могилевська на піку своєї ваги

Однак потім Могилевська привела себе в порядок за допомогою спеціальних дієт від кваліфікованого дієтолога і нутриціолога

Хочемо звернути вашу увагу на те, що ми не рекомендуємо дієт, і не даємо їх позитивної або негативної оцінки. Настійно рекомендуємо перед тим, як обмежувати себе в раціоні, проконсультуватися з лікарем, і здати аналізи. Інакше відмова від продуктів, дефіцит калорій або інші харчові рамки можуть згубно позначитися на вашому здоров’ї.

Отже, з відкритих джерел відомо, що Наталя скидала вагу за системою харчування дієтолога Наталії Самойленко. Програма харчування передбачає розумне споживання калорій з усіма потрібними мікроелементами, але виключає стан голоду, яке викликає гастрит і інші проблеми з шлунково-кишкового тракту.

Своїм “рецептом ” схуднення відома співачка і популярний продюсер ділилася в Інстаграм, і навіть викладала фотожаби про те, як би вона виглядала в своїй рекордній вазі.

Зараз Наталя Могилевська вже значно пострункішала. Однак каже, що все одно не вважає, що знаходиться в ідеальній вазі. Тому разом з Самойленко і тренером Анітою Луценко продовжує скидати зайві кілограми, і з радістю стає на ваги, щоб побачити новий результат.

Наталя Могилевська в легкому атласі
Наталя Могилевська в легкому атласі – як вона виглядає зараз?

Мріє до свого найближчого Дня народження влізти в улюблену сукню, яке давним давно висить на вішалці і чекає свого часу.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.