Як виглядає свекруха Насті Каменських: струнка блондинка з довгим волоссям

Настя Каменських оприлюднила фото своєї свекрухи. Мама Олексія Потапенка дуже добре виглядає.

Настя Каменських і Потап з тих знаменитостей, які дуже активно ведуть свої соціальні мережі. Вони практично все своє життя і кожен крок показують в своєму Інстаграмі. Настя Каменських регулярно показує в Інстаграм-сторіз свою маму Лідію, з якої вона практично нерозлучна після смерті батька. А ось фотографію мами Олексія Потапенка або відео з її участю практично неможливо знайти.

Однак нещодавно Настя Каменських показала свою свекруху. Вона відобразила маму Потапа, коли та засмагала на сонечку.

Мама Потапа: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Мама Потапа: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Люсі”, – підписала фотографію Настя Каменських.

Що відомо про маму Потапа Людмилу?

Олексій Потапенко родом з української столиці. Народився майбутній артист в родині військового Андрія Олексійовича і спортсменки Людмили Анатоліївни. Саме батьки привчили сина до дисципліни, завдяки чому в ньому сформувався твердий характер і цілеспрямованість.

Потап зі своїми батьками
Потап зі своїми батьками

Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання. Відомо, що вона довгий час працювала персональним тренером і інструктором по групових занять в одному з елітних клубів Києва.

Зараз Людмилі Потапенко 63 роки і вона виглядає просто карколомно. Ця струнка блондинка виглядає набагато молодше свого віку. Людмила зізнається, секрет її краси – регулярне заняття спортом.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.