Євген Кошовий зворушливо привітав дружину з річницею весілля і показав архівне фото з торжества

Сьогодні, 7 липня, "Кварталівець" Євген Кошовий і його дружина Ксенія святкують 14-ту річницю весілля.

На честь цієї дати Кошовий оприлюднив архівне фото з торжества і написав дуже зворушливі слова.

“Це Любов. Яка примножується роками (чи правильно написано філологічно? Не знаю) Але дата наша. Агатове весілля. 14 років розуміння завжди і в усьому. Двоє чудових дітей. Починається 15. Дуже тебе люблю, моя бестія. З річницею”, – написав у своєму мікроблозі в Інстаграм Євген Кошовий.

Нагадаємо, у Євгена Кошового є двоє дітей – Варвара (13 років) і Серафима (6 років). На момент весілля дружина Кошового була на другому місяці вагітності.

Євген Кошовий з дружиною і дітьми
Євген Кошовий з дружиною і дітьми

Нещодавно Євген Кошовий в інтерв’ю Олицькій для її YouTube-каналу розповів подробиці свого весілля. Кошовий зізнався, що хотів розкішне весілля в той час, як Ксенія хотіла відсвяткувати подію в сімейному колі. Зробили так, як хотів Євген. Комік зізнався, що його весілля обійшлося в 15 000 доларів. У 2007 році це були шалені гроші.

весілля Кошового
Весілля Євгена та Ксенії

Кошовий зазначив, що його весілля увійшла в трійку найдорожчих весіль 2007 року. На той момент комік ще не мав таких грошей, тому довелося займати на весілля. Він взяв гроші в борг у студії “Квартал 95”, але, як повідомляє Кошовий, борг він віддав швидко. Частина боргу Євген погасив подарованими на весілля грошима, а решту виплатив протягом року.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.