Колишня дружина Валерія Меладзе розповіла про аморальну поведінку солісток “ВІА Гри”: “Вели себе, як на полюванні”

Колишня дружина Валерія Меладзе Ірина прокоментувала скандал, який розгорівся навколо Костянтина Меладзе.

Ще кілька місяців тому в ефір вийшло інтерв’ю Ані Лорак, в якому вона зізналася, що свого часу відомий продюсер Костянтин Меладзе пропонував їй співпрацю в обмін на особисті відносини. Наближені до Меладзе люди звинуватили артистку в наклепі і запевнили, що такого ніколи не було. Думка публіки розділилося: хтось вважає, що Ані Лорак сказала правду, інші ж більше вірять продюсеру.

Ані Лорак і Костянтин Меладзе
Ані Лорак і Костянтин Меладзе

Свою думку висловила і колишня дружина Валерія Меладзе Ірина. Жінка дала інтерв’ю Борису Корчевнікову в студії програми “Доля людини”. Ірина Меладзе підтримала Ані Лорак. Вона заявила, що хоч це і є неприйнятним, але подібні пропозиції в шоу-бізнесі – це норма. Ірина зізнається, їй нічого не відомо про цей факт з життя Костянтина Меладзе. Чи робив таку пропозицію Костянтин Меладзе Ані Лорак, вона не знає.

Ірина Меладзе в студії програми Доля людини

Однак Ірина згадала інші цікаві моменти. Жінка зізналася, що була свідком того, як співачки з “ВІА Гри” домагаються продюсера.

“Дами вели себе, як на полюванні в джунглях. Йшла справжня війна без правил з танцями на кістках. Ніхто навіть не звертав уваги, на те, що у Кості є сім’я і діти “, – сказала Ірина.

Ірина згадала випадок, коли стала свідком того, як одна з солісток приставала до Костянтина Меладзе.

“Це було на початку” нульових “, йшла зйомка в Києві. На кіностудії йшла примірка. Там був Костя і ця дама. На очах у всіх вона приставала до Костянтина. Що найогидніше – я їй не заважала. Він відчував дуже сильне збентеження, а тільки дівицю не бентежило нічого “, – згадала Ірина.

Брати Меладзе кинули дружин заради співачок з ВІА Гри
Брати Меладзе кинули дружин заради співачок з ВІА Гри

Ірина Меладзе не стала називати імена цих артисток, які, не соромлячись приставали до продюсера. За словами жінки, ці співачки зараз заміжня і виховують дітей. Саме через це вона не хоче ворушити минуле.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.