Оля Полякова приголомшила публіку кардинальною зміною образу: зробила коротку стрижку

Популярна українська співачка Оля Полякова змінилася до невпізнання. Довге, біляве волосся вона замінила на коротку стрижку.

Олю Полякову публіка знає, як довгоногу красуню з довгим, білявим волоссям. Протягом усієї своєї творчої кар’єри співачка не зраджувала своєму образу. Схоже, настав час, коли Полякова вирішила кардинально змінитися.

9 липня вийшов новий кліп Олі Полякової на пісню “Доросла дівчинка “. Після прем’єри відеороботи Оля Полякова поставала перед публікою в новому, зухвалому образі. Так, співачка опублікувала відео Інстаграм-сторіз, де вона позує в яскраво-салатовому боді і джинсах. Доповнили образ масивні сережки і підвіска на шиї. Особливістю образу стала зачіска Полякової – вона зробила коротку стрижку.

Оля Полякова кардинально змінила імідж: скріншот інстаграм сторіз співачки
Оля Полякова кардинально змінила імідж: скріншот інстаграм сторіз співачки

Кліп Олі Полякової на пісню “Доросла дівчинка “

Кліп “Доросла дівчинка ” знімав режисер з Голлівуду Любомир Левицький. Зазвичай він не знімає кліпи, але для Суперблондинки з України зробив виняток.
У сюжеті кліпу Оля Полякова розповіла про те, що кожній жінці потрібно піклуватися про свою внутрішню маленьку дівчинку. Також співачка в кліпі розповіла про мрію кожного артиста – мати багато клонів.

Звичайно, особливу увагу в кліпі Оля сконцентрувала на епатажних образах. Зірка позувала на камеру в яскравому одязі, з насиченим макіяжем і неординарними зачісками.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.