Розведений Святослав Вакарчук розповів про відносини з юною Віталіною Мусієнко: концерти дає тільки з нею

Святослав Вакарчук в цьому році став холостяком: після 20 років шлюбу розійшовся з дружиною Лялею Фонарьова.

Святослав Вакарчук записався до лав завидних женихів, але мабуть, не надовго, адже біля нього вже помітили молоду особу. Ефектна брюнетка може підкорити не тільки красою, але й сильним голосом.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Хто така Віталіна Мусієнко?

Дівчина стала відома для українців завдяки проекту “Голос країни “. Там вона і познайомилася зі Святославом Вакарчуком. Музикант був її наставником.

Тепер знаменитості разом виступають на сцені, а лідер “Океану Ельзи ” допомагає молодій співачці розвивати талант і кар’єру.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко

Разом зірок естради помітили на популярному київському фестивалі “Atlas Weekend “. Перед виступом Святослав все-таки вирішив розповісти детальніше про свої стосунки з молодою Віталіною.

Поділився артист своїми думками на брифінгу.

Співак активно відмовлявся від всіх питань про відносини з Віталіною. Навіть скромно сказав, що дівчина приїхала виступити, що б заспівати 2-3 пісні.

Після цього додав, що все, що говорять про його зв’язки з Мусієнко – чутки і плітки. Між ними – тільки робочі відносини. Так само Святослав додав, що вважає Віталіну дуже талановитою дівчинкою.

Чому Святослав Вакарчук розлучився з дружиною?

Коментувати причини розлучення співак відмовляється до цього дня. Вважає це дуже особистою темою, яку не хоче виносити на публіку. Сама Ляля так само не поширюється про особисте життя.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.