Як виглядає 42-річна Ані Лорак без макіяжу і накладних вій: співачка показала, як вік змінив обличчя

Ані Лорак - популярна співачка, яка не виходить у світ без макіяжу. Подивіться, як виглядає натуральна краса.

Ані Лорак – чарівна співачка, яка вже не перший рік підкорює сцену. Артистка знає, як підкреслити свою зовнішність і її красі можна позаздрити.

Ані Лорак в купальнику похвалилася своєю фігурою
Ані Лорак в купальнику похвалилася своєю фігурою

Співачка багато уваги приділяє спорту і догляду за собою. Але цікаво так само на неї подивитися без макіяжу і сценічного гриму. Свого особи без косметики Ані Лорак не соромиться і радісно ділиться з шанувальниками фотографіями.

Поп-діва, як і в юності зберегла пухкі губи. Чи робила Ані Лорак уколи краси – невідомо. Артистка вважає за краще не розповідати про те, які процедури вона проходить у косметолога. У коментарях прихильники захоплено написали:

  • “Ой, яка гарненька без макіяжу “
  • “Дуже такого від Вас не вистачало. Як ви добре виглядаєте, Кароліна “
  • “Прикольний прикид. Чоловіча сорочка “
  • “Яка ж ви прекрасна. Дуже радісно бачити вашу посмішку “

У чому секрет краси Ані Лорак в 42 роки?

Як зазначав перший продюсер співачки, Юрій Фальоса, вона з юності любила спорт і турніки. Донині не випускає з рук гантелей артистка.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так само одного разу поп-діва розповіла, що для того, що б відмінно виглядати, потрібно наповнювати зсередини себе. Вона твердо впевнена, що зовнішність – тільки обгортка і кожна людина повинна шукати свій внутрішній баланс і гармонію. Для артистки – головне душа, а не зовнішні якості.

 

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.