Катерина Кухар похвалилася підросла дочкою від другого шлюбу і зовсім забула про свого старшого сина

Катерина Кухар щаслива в шлюбі і виховує двох дітей. Подивіться, як виросла її молодша дочка.

Катерина Кухар – відома українська балерина. Артистка остаточно підкорила шанувальників, коли стала суддею проекту “Танці з зірками “. Вже давно Катерина вийшла заміж за свого колегу по цеху: танцюриста балету – Олександра Стоянова.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов
Катерина Кухар та Олександр Стоянов

У пари 6 років тому з’явилася дочка. Дівчинку назвали Анастасією і її мама просто обожнює показувати, як росте малятко у себе в Інстаграме.

Катерина Кухар з донькою

Дівчинка дуже схожа на свою маму – немов дві краплі води. Дитину пара не балує, але і не обмежує в бажаннях дочка.

Що відомо про сина Катерини Кухар?

Катерина Кухар та Олександр Стоянов з дітьми
Катерина Кухар та Олександр Стоянов з дітьми

Старший син Тимур народився у Катерини в першому шлюбі. Про свої колишні стосунки балерина намагається не поширюватися. Були в родині проблеми.

Перший чоловік артистки так само, як і вона, захоплювався хореографією. Але незабаром обранець відчув, що готовий почати свій бізнес. Творча і яскрава Катерина не впізнавала улюбленого.

Невдовзі почалися розлади в сім’ї. Двічі розходилася пара. Катерині настільки набридли таке ставлення, що не дивлячись на вагітність, прямо на 7-му місяці Кухар пішла від чоловіка.

Своє щастя знайшла з Олександром Стояновим. Чоловік відразу прийняв її маленького Тимура, як свою дитину і дуже допомагає у вихованні і до цього дня.

 

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.