Катя Осадча показала величезний живіт в напівпрозорому сарафані: “Буде дівчинка”

Катя Осадча зовсім скоро подарує своєму чоловікові Юрію Горбунову другу дитину.

Українська телеведуча Катя Осадча довгий час приховувала своє цікаве положення. Вона ховала кругленький форми за вільними сукнями і піджаками і розсекретила вагітність тільки тоді, коли приховувати живіт від шанувальників стало неможливо. Катя не повідомляє на якому місяці вагітності вона знаходиться, проте, судячи з розміру живота, чекати залишилося не довго.

Катя Осадча на премії YUNA-2021
Катя Осадча

Зараз телеведуча насолоджується своїм особливим становищем і регулярно публікує в соціальних мережах фото, на яких показує, як змінюється її зовнішній вигляд на останніх місяцях вагітності.

Так, нещодавно Катя Осадча в своєму Інстаграм-блозі оприлюднила свіже фото, на якому позує в легкому сарафані у моря в Одесі.

“Використовувати кожну хвилину літа за призначенням. У відрядження поїхати і встигнути в морі купатися – зроблено. Полетіли далі “, – написала Катя під знімками.

Користувачі Мережі захопилися красою Осадчої і відзначили, що їй дуже йде вагітність.
“Красуня! Вам дуже йде вагітність! “,” Катруся в останньому випуску “Свiтське життя” ви в сукні горошок просто шикарна “,” Красива жінка. Бог подарує вам дівчинку “,” Дуже мило виглядаєте. Ви прекрасні “,” 100% буде дівчинка! ” – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що незважаючи на останні місяці вагітності, Катя Осадча в декрет йти не збирається. Вона продовжує зніматися в програмі “Світське життя”, а також вести заходи.

Популярне

Схожі статті

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.

На святковий стіл готую швидку закуску: змішую 3 інгредієнти та складаю у тарталетки – гості нахвалюють

Якщо треба приготувати швидку й недорогу закуску нашвидкуруч, спробуйте поєднати моркву з сиром. Сир можете брати будь-який – твердий, плавлений або підкопчений.

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.