Ані Лорак повернулася в Україну і заспівала рідною мовою: вирішила повернутися на Батьківщину?

Ані Лорак уже багато років живе і працює в Росії. Однак нещодавно співачка повернулася на батьківщину.

Ані Лорак народилася в маленькому українському селі Кіцмань в Чернівецькій області. В Україні вона зросла і стала знаменитою. Однак в 2014 році співачка вирішила переїхати в Росію. Там співачка купила величезний особняк, там її дочка отримує освіту і там Лорак розвиває свою кар’єру співачки.

Ані Лорак з донькою
Ані Лорак з донькою

Як виявилося, зараз Ані Лорак знаходиться в Україні. Про це стало відомо з Інстаграм-блогу артистки. Лорак опублікувала відео в Інстаграм-сторіз, поставивши геолокацію “Київ”. Кароліна їхала в салоні автомобіля і та виконала свою пісню українською мовою “Мрій “.

Ані Лорак приїхала до Києва: скріншот Інстаграм-сторіз співачки
Ані Лорак приїхала до Києва: скріншот Інстаграм-сторіз співачки

Артистка була одягнена в яскраву рожеву футболку. Волосся Лорак зібрала в пучок, а на обличчі в неї були сонцезахисні окуляри.

Причина приїзду Ані Лорак до Києва поки не відома. Можливо артистка приїхала в гості до свого колишнього чоловіка Мурата. Вже давно подейкують, що колишнє подружжя знову зійшлися.

Ані Лорак з колишнім чоловіком і дочкою
Ані Лорак з колишнім чоловіком і дочкою

Причиною таких чуток стало відео, яке було зроблено на домашній вечірці Філіпа Кіркорова. Туди Лорак прийшла зі своєю дочкою Софією та колишнім чоловіком Муратом. Гості зняли на відео і оприлюднили, як Ані Лорак обіймається і танцює з екс-чоловіком.

Більше подробиць з особистого життя співачки дивіться в наступному відео YouTube-каналу “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.