Марічка Падалко в мікро купальнику показала те, що раніше бачив тільки чоловік: є на що подивитися

Марічка Падалко показала, як виглядає її тіло і здивувала шанувальників хорошою фізичною формою.

Марічка Падалко знайома українцям в якості ведучої “Телевізійної служби новин” на каналі 1 + 1. Крім того, вона встигає бути люблячою дружиною, турботливою мамою і активним користувачем соціальних мереж.

За Інстаграм-блогом Марічки Падалко спостерігають майже 200 тисяч осіб. Там телеведуча регулярно публікує свіжі фотографіями і ділиться моментами зі свого життя.

Марічка Падалко
Марічка Падалко – успішна телеведуча

Так, нещодавно Марічка Падалко повідомила, що вона зараз разом зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим відпочивають на українському курорті Грибівка в Одеській області. Телеведуча в своїх Інстаграм-сторіз опублікувала фото з відпочинку, де вона позує в одному купальнику.

Марічка Падалко вразила підтягнутим тілом: скріншот Інстагам-сторіз телеведучої
Марічка Падалко вразила підтягнутим тілом: скріншот Інстагам-сторіз телеведучої

Марічка вразила своїх шанувальників неймовірною фізичною формою. Незважаючи на те, що їй вже 45 років і вона є матір’ю трьох дітей, телеведуча має відмінну фігуру. На її животі навіть можна розглянути кубики преса.

Відмінну фізичну форму Марічка Падалко має завдяки регулярному заняттю спортом. Захоплюється телеведуча легкою атлетикою, а саме бігом. Вона не раз ділилася з підписниками та фанатами фото з марафонів.

Марічка Падалко займається легкою атлетикою

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.