Ані Лорак вперше за сім років дасть концерт в Україні: де і коли відбудеться виступ артистки

Ані Лорак приїде з концертом до Одеси. Квитки на виступ зірки вже в продажу.

Українська співачка Ані Лорак уже багато років живе і працює в Росії. Співачка не виступала в рідній країні з 2014 року. Однак нещодавно стало відомо, що Кароліна має намір дати сольний концерт в Одесі. Концерт запланований на 16-17 серпня в нічному клубі “Ітака”. Квитки на виступ зірки вже у вільному продажі. Їх вартість варіюється від 900 грн до 7,5 тис грн.

Ані Лорак виступить в Одесі
Ані Лорак виступить в Одесі

В афіші сказано, що Ані Лорак готує для одеситів незабутнє шоу. Артистка виконає свої найвідоміші хіти: “Забирай рай “, “Життя віддам “, “Я і ти “, “Я з тобою ” і багато інших чуттєвих і красивих композицій.

Нагадаємо, в останній раз Ані Лорак виступала в Україні в 2017 році. Тоді вона несподівано з’явилася на концерт з нагоди 15-річчя балету Freedom у “Палаці Україна”. Про те, що співачка виступить, було нікому не відомо. Було лише сказано, що очікується “спеціальний гість “.

А ось свій останній сольний концерт в Україні Ані Лорак дала в 2014 році. Тоді активісти намагалися зірвати її концерт в Одесі. Поліції довелося кийками “втихомирювати ” натовп активістів. Зрештою, із запізненням, але концерт все-таки почався під крики “Ганьба! “. Причиною невдоволення активістів стало те, що Ані Лорак в розпал військових дій на сході України продовжувала їздити в країну-агресора Росію і давати там концерти, а також отримувати нагороди.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.