Співачка Лоліта вперше чесно озвучила невтішний діагноз своєї дочки – сльози навертаються

У співачки Лоліти є доросла дочка з незвичайною зовнішністю. Фанати довго гадали, що сталося з дитиною.

Яскрава і розкріпачена співачка Лоліта в життя несе важкий хрест: виховання особливою дочки. 22-х річна дівчина веде непублічну життя і дуже рідко навіть з’являється з матір’ю на фото.

Незвичайна зовнішність дитини наштовхувало шанувальників на різні думки, щодо її здоров’я, а Хейтер і поготів – на критику і відверті образи. Ось як виглядає дочка Лоліти Мілявської:

Дівчинка народилася в шлюбі з Олександром Цекало, але виховує Єву переважно співачка сама. Довгий час на всі питання про хвороби дитини артистка говорила, що все з дівчинкою в порядку, а зовнішність – всього лише даність природи.

Олександр Цекало і Лоліта Мілявська з новонародженою дочкою
Олександр Цекало і Лоліта Мілявська з новонародженою дочкою

Але недавно виданню StarHit Мілявська вперше зізналася в тому, що насправді її дівчинка серйозно хвора.

“Я не з тих, хто хотів дітей. Напевно, на рівні підсвідомості це відчувала. Що стосується Єви, то у нас є проблема. Через недоношеності. Це не аутизм, а синдром Аспергера. Його поставили не так давно “, – повідомила артистка.

Так само Лоліта розповіла, що спостерігає і інше відхилення у коханої Єви: виявляється дівчинка, відчуває зацикленість на предметах, а ще вона дуже емоційно переживає, якщо бачить, що її мама сумує.

Зірка згадувала, як її дитина плакала, слухаючи за лаштунками сумні пісні з репертуару. В іншому Єва – звичайна дівчина.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.