Катерина Репяхова поскаржилася на безсоння і коліки: “Схоже більше на нервовий тик ” – труднощі материнства

Катерина Репяхова і Віктор Павлик стали щасливими батьками 15 червня 2021 року. Але виховання дитини - це завжди важка праця.

Катерина Репяхова – молода мати. Дівчині ледь перевалило за 25, коли вона дізналася, що скоро подарує своєму чоловікові малюка. Пізніше з’ясувалося, що первісток буде хлопчиком. Майбутні батьки вже відразу знали, як назвуть дитинку і чекали його з нетерпінням.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Маленькому Міші виповнився вже місяць. Він росте, їсть, і як всі немовлята приносить мамі перші турботи. Катя активно займається дитиною і навіть показує в сторіз, як заколисує малюка.

Катерина Репяхова

“Схоже більше на нервовий тик “, – написала дружина Віктора Павлика.

Скаржилася в сторіз Катя і на безсоння.

Тепер у Михайла в житті додалося ще проблем: у дитини почалися коліки. Мама відразу побігла в аптеку, щоб полегшити синові ці перші труднощі.

У Миши Павлика почалися коліки

“Купили ще одні краплі від сліз. Передплатниці сказала, що це чудо “, – написала Репяхова.

Чи допомагає Віктор Павлик з вихованням дитини?

Варто зазначити, що для Віктора Павлика це вже четверта дитина. Батько вже знає, що таке коліки, ріжучі зуби і безсонні ночі.

Артист разом зі своєю дружиною ділить обов’язки по догляду за маленьким Мішею. Катерина відзначала, що Віктор Павлик допомагає готувати і прибирати в будинку.

Віктор Павлик миє під’їзд

Обов’язки ділить з досвідченим батьком його теща. Мама Каті Репяховой переїхала з Дніпра до Києва, щоб полегшити доньці перші місяці життя з малюком.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.