Мама Насті Каменських взяла на руки ніжного малюка: “Багато-багато радості “. Невже онуків дочекалася?

Чутки про вагітність Насті Каменських ходять в мережі вже давно. Вперше шанувальники побачили не округлий живіт, а милого малюка.

Настя Каменських – ефектна артистка, яка змогла побудувати не тільки кар’єру, а й реалізувати себе, як щаслива дружина. Потап обожнює дружині, але про дітей поки мови не веде. У самого репера вже є син-підліток.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Поп-діва не раз зізнавалася, що дуже вже хоче стати мамою. Для неї немає різниці, хто у них з Потапом з’явиться: хлопчик чи дівчинка. Любити малюка обіцяє безмежно.

Але сам Олексій натякнув, що сім’я у них дуже щаслива і мамі Насті є кого няньчити на руках. Репер показав дуже ніжну фотографію, де зібрані всі найближчі. На ній Лідія Каменських тримає крихітного дитинку, який сором’язливо відвернувся від камери.

Пухкий малюк притискається до жінки, а та не може приховати емоцій радості від спілкування з ним з позитивної обстановки. Тільки у Насті Каменських на руках її улюблениця Мімі.

“Повна хата! Багато-багато радості “, – написав захоплений Потап.

У коментарях написали багато теплих слів, але і не могли шанувальники не звернути уваги, що дружина Олексія могла б теж вже няньчити сина або дочку. Передплатники відзначили:

  • Світлі люди !! відчуваю кожного
  • Класно, якби замість собачки у Насті на руках був ваш загальний дитинка
  • Насті вже потрібно своє дитя тримати
  • Миру і Добра. Фото клас!!!!

Сама ж зірка ніяк не відреагувала на непроханих порадників.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.