Як виглядають батьки найбагатшої ведучої України Оксани Марченко?

Оксана Марченко є найбагатшою українською телеведучою. Однак виросла вона в простій родині.

Багато хто знає Оксану Марченко як відому телеведучу, яка багато років блищала на екрані і вела шоу “Україна має талант” і “Танцюють всі”. Однак відома Оксана ще й тим, що є дружиною політика Віктора Медведчука. Кумові зв’язку з Володимиром Путіним і Світланою викликають роздратування більшості українців, однак від цього в Оксани Марченко менше шанувальників не стає.

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Фанати телеведучої хочуть знати більше про свою улюбленицю, але Оксана веде досить закритий спосіб життя. Втім, деякі факти про її дитинство і сім’ю все ж відомі.

Народилася Оксана 28 квітня 1973 року в селі Чабани Київської області. Папа – Михайло Андрійович, мама – Тетяна Григорівна. У кожного з батьків це був другий шлюб, тому у Оксани є старша сестра по батькові Діана і по мамі Анна. Також у телеведучої є рідний молодший брат Андрій.

Архівне фото родини Оксани Марченко, вона посередині
Архівне фото родини Оксани Марченко, вона посередині

Після восьмого класу Оксана вступила до медичного училища. Однак незабаром вона була змушена забрати звідти документи і повернутися в середню школу, оскільки народився її молодший брат Андрій і необхідно було допомагати за ним доглядати.

Оксана Марченко зі своєю мамою в дитинстві
Оксана Марченко зі своєю мамою в дитинстві

Про батьків Оксани відомо тільки те, що її тато був медичним техніком, тому з дитинства дівчинка мріяла стати хірургом. Про маму Оксани Марченко майже нічого не відомо, однак в Мережі є кілька спільних фотографій. Помітно, що в Оксани та її мами хороші відносини.

Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою
Оксана Марченко зі своєю мамою

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.