Михайло Поплавський показав, чим можуть похвалитися хлопці з села: і грядку зоре, і трактор осідлає

Михайло Поплавський - яскравий представник шоу-бізнесу. Виявляється, спів - не єдиний його талант.

Михайло Поплавський. Герой цього матеріалу пройшов тернистий шлях до зірок. Народившись в селі в простій родині, він зміг підкорити столицю і стати значимою персоною. Співак своїм прикладом показує, що не має значення місце народження, а головне – працездатність.

Михайло Поплавський

Співак вже багато років живе в Києві, але до сих пір пам’ятає, як керувати трактором і полоти город. У новому жартівливому ролику для Інстаграма він показав, що значить бути роботящім.

За сюжетом Михайло Михайлович хоче здивувати симпатичну дівчину. Вона ж – дама міська, в сторону таких як Поплавський, навіть не подивиться.

Але тут співак спритно схоплюється на трактор і їде на улюблений город. Рубає власноруч артист дрова і закидає в сарай сіно. Звичайно, після такого жодна панянка не встоїть!

Що пов’язує Поплавського і село?

Народився Михайло Михайлович в селі Мечиславка на Кіровоградщині. Його з дитинства привчали до праці і зовсім в юному віці майбутній артист пішов працювати помічником комбайнера.

Цікаво, що освіта Поплавський теж отримав робочого напрямки. Він навчався в легендарному промисловому місті Горлівка, що на Донеччині.

Але музичний талант вдалося розкрити зовсім в непередбачуваних обставин. Після армії молодий Михайло пішов вчитися в училище культури в Олександрії.

 

 

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.