Еллерт показав дівчину, з якою проводить час після розставання з Мішиною: її він ніколи не кине

Олександра Еллерт і Ксенію Мішин вважали однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Однак недавно вони розлучилися.

Про це повідомила Ксенія в своєму Інстаграм-блозі. Вона не назвала причини розставання, лише написала, що не може більше зраджувати себе і сина.

Ні Олександр Еллерт, ні Ксенія Мішина поки не прокоментували своє розлучення і не назвали причини через які вони розійшлися. Шанувальники уважно стежать за соціальними мережами колишніх закоханих, з метою дізнатися хоч щось.

Варто відзначити, що Мішина і Еллерт продовжують активно вести свої блоги в Інстаграм, нібито у них нічого не сталося. Останні кілька днів Олександр регулярно публікує відео в своїх Інстаграм-сторіз. У кадрі він з’являється не один, а разом зі своєю 13-річною дочкою Елею.

Еллерт з дочкою: скріншот Інстаграм-сторіз
Еллерт з дочкою: скріншот Інстаграм-сторіз

Так, шоумен показала, як разом з донькою їде в автомобілі і їсть роли на березі річки.

Пізніше Еллерт показав, як вони разом з Елею відвідали лікарню, щоб зробити дівчинці медичну довідку для літнього табору.

Еллерт з дочкою: скріншот Інстаграм-сторіз
Еллерт з дочкою: скріншот Інстаграм-сторіз

Нагадаємо, Олександр Еллерт був одружений двічі. У першому шлюбі у нього народилася дочка Еля. Подружжя розлучилося, проживши разом всього 2 роки. Причина розлучення – різні погляди на життя.

Варто відзначити, що Еллерт має дуже теплі стосунки зі своєю дочкою. Дівчинка багато часу проводить з батьком і навіть їздити з ним відпочивати за кордон.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина з дітьми на відпочинку

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.