Подруга покійної Жанни Фріске Ольга Орлова показала дорослого сина (ФОТО)

Ольга Орлова - співачка і телеведуча, яка раніше була тісно пов'язаної з артисткою Жанною Фріске. Вони були кращими подругами.

Зараз Орлова – багатьма улюблена і бажана. У неї своя аудиторія, для якої вона працює і співає. Ользі на даний момент 43 роки, але виглядає жінка не старше, ніж на 22. Підтягнута, завжди бадьора і весела, стильна і промениста – такий артистку знають її багатотисячні шанувальники.

Ольга Орлова – не тільки успішна артистка, а ще й зразкова мама

Ольга Орлова
Ольга Орлова

У співачки є син Артем, якому в травні цього року виповнилося 20 років. Народила Ольга сина в 23 роки, що за тими мірками було досить не пізно.

Орлова рідко показує свого спадкоємця через Хейта в Мережі. Однак цього разу зробила виняток і опублікувала спільну з ним фото.

“Завжди мріяла: ось виросте мій син, будемо з ним літати всюди, будемо вести активний спосіб життя в подорожах), буде мамі келих шампанського на дискотеці замовляти. Загалом, нормально так навізуалізіровала “, – написала подруга Жанни Фріске.

Телеведуча Ольга Орлова показала свого вже дорослого сина Артема - наречений нарозхват!
Телеведуча Ольга Орлова показала свого вже дорослого сина Артема – наречений нарозхват!

На знімку видно, що задоволена і засмагла Ольга притулилася до свого сина Артема. Артем вже не виглядає як підліток, а здається справжнім широкоплечим привабливим чоловіком.

Він став таким красунчиком, що не дивно, якщо Ольга незабаром представить свою нову невістку – прихильниць у представника багатої сім’ї більш ніж достатньо.

Популярне

Схожі статті

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.