Як виглядає свекруха Насті Каменських? Співачка показала сімейне фото з мамою Потапа

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських показали своїх батьків на сімейному фото. Мама і свекруха Каменських виглядають дуже молодо.

Зараз Олексій Потапенко і Настя Каменських разом зі своїми батьками і друзями відпочивають в Хорватії. Артисти дуже активно ведуть свої Інстаграм-блоги, тому регулярно публікують на своїх сторінках в Інстаграм свіжі фото з відпочинку.

Нещодавно Настя Каменських оприлюднила дуже зворушливий сімейний кадр, на якому вона позує разом зі своїм чоловіком Потапом, мамою та свекрухою.

“Я виросла в дуже добрій, турботливій, повноцінній і повній любові сім’ї! Сім’я для мене завжди буде стояти на першому місці. А наші усмішки, подорожі та враження – найбільш незабутніми моментами в житті! Зараз буде дуже стандартно написано, але цінуєте, любите і оберігайте один одного “, – підписала знімок Настя Каменських.

І якщо маму Насті Каменських всі знають, то фото свекрухи артистки стало для її шанувальників несподіванкою. Фото мами Потапа практично неможливо знайти в Мережі.

Що відомо про маму Потапа?

Свекруху Насті Каменських звуть Людмила, їй 63 роки. Варто відзначити, що жінка виглядає просто карколомно. Ця струнка блондинка виглядає набагато молодше свого віку. Секрет її стрункості і краси в регулярному занятті спортом. Справа в тому, що Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання. Відомо, що вона довгий час працювала персональним тренером і інструктором по групових занять в одному з елітних клубів Києва.

Популярне

Схожі статті

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.