Телеведуча Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині: “Принесли на усиновлення”

Зірка "плюсів" Марічка Падалко повідомила, що їх багатодітна родина стала ще більше.

Марічка Падалко знайома українцям в якості ведучої “Телевізійної служби новин” на каналі 1 + 1. Крім того, вона встигає бути люблячою дружиною, турботливою мамою і активним користувачем соціальних мереж.

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Марічка Падалко поділилася радісною новиною: в їхній родині поповнення. Телеведуча опублікувала знімок, на якому вона позує разом зі своєю дочкою і маленьким кошеням. Як виявилося, дівчинка завела собі домашнього вихованця.

“Наше маленьке поповнення в родині. Катя ходила-ходила на “Сніданок” всі канікули, куди волонтери приносять на “усиновлення” домашніх тварин, і все-таки виходила собі маленьку кішечку. Те, що в багатьох сім’ях, звичайна справа, у нас – вперше (не рахуючи морської свинки). У мене в самої ніколи не було домашньої тварини. Я абсолютно розгублений новачок … “- написала Марічка Падалко під фотографією.

Також Марічка повідомила, що її дочка Катя взяла на себе повну відповідальність за кошеня і виглядає зараз як “молода мама”, яка майже всю ніч не спала через вихованця.

Нагадаємо, Марічка Падалко – мама трьох дітей. У шлюбі з журналістом і депутатом партії “Самопоміч” Єгором Соболєвим у неї народилися син Михайло (14 років), дочка Марія (13 років) і дівчинка Катя (11 років).

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми. Фото: інстаграм телеведучої

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.