Світлана Лобода в золотих ботфортах показала свої “перли” в прозорій спідниці

Артистка Світлана Лобода відома не тільки своїм вокалом, а й приємною зовнішністю - хорошою фігурою і виразною формою губ.

Світлана Лобода раніше активно виступала в українських містах. Прославилася вона завдяки участі в проекті “Фабрика зірок “. Однак в якийсь момент артистка різко зрозуміла – її більше приваблює російська публіка, і там вона отримує більше віддачі.

Потім LOBODA оселилася на постійній основі в Росії. Там у неї були тури за турами. Жінка стала однією з найбільш затребуваних артисток. Слідом за затребуваністю прийшли і величезні гонорари, які вона витрачала на поліпшення своєї творчості.

Як результат – кожен новий трек артистки – це хіт, який грає на всіх радіостанціях, музичних каналах і у всіх клубах.

Світлана Лобода спілкується зі своєю публікою

Основний канал спілкування – це Інстаграм. Там вона часто відповідає на коментарі і публікує фотографії.

Нещодавно в її профілі з’явилося відео, де Лобода в короткій золотий прозорій спідниці і крихітному ліфі крокує поруч з концертним павільйоном. Публіка звернула увагу на величезні золоті ботфорти на підборах, які підкреслюють стрункість Світлани Лободи, і візуально роблять її довгі ноги ще більш помітними.

У коментарях прихильники відзначили, що раді бачити улюблену артистку в таких сміливих нарядах, і вдячні, що вона так багато показує зі своїх виступів.

Відзначимо, у Світлани Лободи є двоє дітей і відносини. Старша дочка – Евангелина Цар. Нещодавно вона пішла в школу, де викладачі в один голос констатували її незвичайні здібності. 21 травня цього року молодшої дочки Світлани Лободи Тільда виповнилося три роки.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.